11 лист. 2011 р.

Кучеренко: "СВЖУ готова опонувати уряду у випадках псевдореформаторської діяльності"

Спілка власників житла України переобрала своїм головою Олексія Кучеренка і стратегічно визначилася, як будувати стосунки з владою.


10 листопада у Києві відбулася звітно-виборча Конференція Спілки власників житла України (СВЖУ).

Як зазначив у своєму виступі Голова СВЖУ Олексій Кучеренко: «Завдання СВЖУ на сьогодні – стати впливовою громадською силою. Ми захищаємо інтереси всіх власників житла і тому маємо системно і комплексно підходити до всіх проблем житлового сегменту України».

Він підкреслив, що одним з найголовніших напрямків роботи СВЖУ «має стати консолідація професійних експертів, які б могли реально моніторити ситуацію і опонувати уряду у випадках псевдореформаторської діяльності».

Втім, на переконання О. Кучеренка, «Спілка має максимально деполітизуватися, зосередитися на фаховій, конструктивній роботі з місцевими та центральними органами влади в пошуках найбільш ефективних рішень щодо утримання і управління житлом, налагодити конструктивний діалог як з профільним міністерством, так і з іншими державними інституціями, від яких залежить достойне існування та розвиток галузі. Ми маємо потенціал и можливості стати реальним флагманом впровадження в життя механізмів публічно-приватного партнерства».
 
У ході Конференції був розглянутий звіт Правління СВЖУ про діяльність спілки у 2008 -2011 роках.

Головою Спілки власників житла України переобрано Олексія Кучеренка, який очолює цю організацію з моменту її заснування в 2006 році.

Окрім того, Конференціїя визначила завдання організації на наступний період.

Було також обговоренонову редакцію статуту СВЖУ, обрано новий склад правління Спілки, ревізійної комісії. Створено науково-методичну раду СВЖУ.

Учасники конференції затвердили раніше укладені угоди про співпрацю з громадськими організаціями Харкова, Чернівців, Нововолинська, Полтави, за якими вони набувають прав місцевих осередків СВЖУ. Також були розглянуті заяви щодо створення інших місцевих осередків.

У роботі конференції взяли участь представники 22 областей та великих міст України.

Немає коментарів:

Дописати коментар