10 лист. 2011 р.

СВЖУ оновилася кадрово, організаційно і стратегічно

10 листопада у Києві відбулася звітно-виборча Конференція Спілки власників житла України (СВЖУ). В роботі конференції взяли участь представники 22 областей України та великих міст України.

В ході Конференції був розглянутий звіт Правління СВЖУ про діяльність спілки у 2008 - 2011 роках. Головою Спілки власників житла України переобрано Олексія Юрійовича КУЧЕРЕНКА, який очолює цю організацію з момента її заснування в 2006 році. 

Окрім того, Конференціїя визначила завдання організації на наступний період. Було також обговорено нову редакцію статуту СВЖУ, обрано новий склад правління Спілки, ревізійної комісії. Створено науково-методичну раду СВЖУ.

Як зазначив у своєму виступі Голова СВЖУ О. КУЧЕРЕНКО: «Завдання СВЖУ на сьогодні – стати впливовою громадською силою. Ми захищаємо інтереси всіх власників житла і тому маємо системно і комплексно підходити до всіх проблем житлового сегменту України».

О. КУЧЕРЕНКО також підкреслив, що одним з найголовніших напрямків роботи СВЖУ «має стати консолідація професійних експертів, які б могли реально моніторити ситуацію і опонувати уряду у випадках псевдореформаторьскої діяльності».

Втім, на переконання О. Кучеренка, «Спілка має максимально деполітизуватися, зосередитися на фаховій, конструктивній роботі з місцевими та центральними органами влади в пошуках найбільш ефективних рішень щодо утримання і управління житлом, налагодити конструктивний діалог як з профільним міністерством, так і з іншими державними інституціями, від яких залежить достойне існування та розвиток галузі. Ми маємо потенціал и можливості стати реальним флагманом впровадження в життя механізмів публічно-приватного партнерства».



Немає коментарів:

Дописати коментар